Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (2023)

Via CJ Dropshipping

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (1)

U verkoopt, wij kopen en verzenden voor u!

CJdropshipping is een uitgebreid oplossingsplatform dat een scala aan diensten biedt, waaronder sourcing, verzending en warehousing.

Het doel van CJ Dropshipping is om internationale e-commerce ondernemers te helpen zakelijk succes te behalen.

 • onderwerp
 • Wat te verkopen?

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (2)

 • CJ Dropshipping
 • 21 april 2023

Huisdieren komen steeds vaker voor in de huishoudens van mensen over de hele wereld. Veel mensen voelen zich vervuld van vreugde en comfort in hun gezelschap. Natuurlijk waren ook producten voor huisdieren een magneet voor aandacht. Naarmate 2023 vordert, kunnen huisdierproducten een goede zaak zijn om in te investeren. Dit is de productaanbeveling van vandaag:Massagekam voor huisdieren.

De massagekam voor huisdieren kan worden gebruikt voor zowel baden als verzorgen, vooral voor grote honden of katten met haargroei. Nu de zomer nadert, hebben huisdieren dringend behoefte aan ontharing om ze tegen de hitte te beschermen. Daarom is het niet overdreven om te zeggen dat een massagekam voor huisdieren een onmisbaar onderdeel is voor eigenaren van gezelschapsdieren.

Om het u gemakkelijker te maken, is dit artikel bedoeld om meer praktische informatie over dit product te delen zodat dropshippers weten of het product winstgevend is om te verkopen. Laten we nu beginnen.

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (3)

VerkooppotentieelvanMassagekam voor huisdieren

Markt trends

MediterenGoogle trends, varieerde de zoektrend naar huisdierkammen over een periode van een jaar. De belangstelling voor dit product is echter nooit zwak geweest. Tot op heden laat dit product nog steeds een stijgende lijn zien.

Bovendien komen de meeste mensen die naar dit product zoeken uit Australië, een groot huisdierland, wat betekent dat de Australische markt een geweldige plek is om bij te praten en de taart te delen. Belangrijker is dat de concurrentie op andere gebieden niet zo sterk is dat je weinig winst overhoudt. Dit zou een goed moment zijn om zaden te planten voor een zomeroogst.

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (4)

Op Tiktok is de zoektocht naar dit product ook behoorlijk opmerkelijk. Video's die meer dan een miljoen keer bekeken zijn, komen vaak voor. In feite spreekt de populariteit van dit product voor zich.

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (5)

ProductfunctieSvanMassagekam voor huisdieren

 • 2 in 1 badborstelontwerp: Deze borstel kan worden gebruikt voor baden en verzorgen. Het helpt bij het verwijderen van vuil, modder en losse haren van de vacht en poten van uw kat of hond, waardoor ze fris en schoon blijven. Het kan masseren, exfoliëren, ontspannen, alles in één multifunctionele functie, zodat uw huisdier kan genieten van baden.
 • Zacht siliconenmateriaal:Gemaakt van ABS-materiaal, BPA-vrij en onschadelijk. De dierentrimmer is gemaakt van zachte siliconen borstelharen om te poetsen, het is veilig en zacht, zodat uw huisdier kan genieten en zich comfortabel kan voelen tijdens het baden.
 • Shampoo besparingen:Deze borstel is een schuimcontainer uit één stuk die douchegel kan besparen en meer schuim kan creëren. Het kan huidgevoeligheid voorkomen die wordt veroorzaakt door het gebruik van te veel douchegel.
 • Het is gemakkelijk te wassen en schoon te maken: In tegenstelling tot andere borstels kun je deze zelfs grondig uitspoelen met water om alle haren van de massageborstel te verwijderen. Na gebruik afspoelen met schoon stromend water en de dop losdraaien om de binnenkant te spoelen.
 • Antislipgreep: Ons ergonomische ontwerp ligt gemakkelijk in de hand, met een rubberen grip, dus het is gemakkelijk vast te houden! Met een speciale antislip handgreep om uw huisdier tevreden te houden. Deze compacte borstel is zeer comfortabel om vast te houden en te gebruiken!
Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (6)

evaluatie

Recensies van massagekammen voor huisdieren zijn unaniem positief op veel e-commerceplatforms. Klanten geven bijvoorbeeld 5-sterrenrecensies voor dit product op AliExpress. Het lijkt erop dat de populariteit en kwaliteit ervan door elke klant worden erkend.

Zorg er ondanks deze positieve beoordelingen voor dat het product goed verpakt is voordat het de klanten bereikt. Omdat het veel plastic is, kan het product beschadigd raken tijdens het verzendproces. Daarom is het vinden van een betrouwbare leverancier de sleutel tot een succesvolle carrière.

Gelukkig hebben we bevestigd dat CJ kan leverendienst kwaliteitscontrole, wat betekent dat alle producten bij CJ voor verzending een kwaliteitscontrole ondergaan, waardoor de kans op schade onderweg sterk wordt verkleind. U kunt dus twee keer nadenken bij het kiezen van een leverancier.

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (7)

Prijzen

De marktprijs van een massagekam voor huisdieren is ongeveer $ 10, en hoe laag ze ook zijn, het product dat we vandaag presenteren is nog aantrekkelijker, waarvan de prijs met een nieuw ontwerpmodel slechts $ 7,85 is.

Zo'n concurrerende prijs geeft u een goede kans om uw concurrenten te verslaan en grote winsten te behalen. U kunt de verkoopprijs dus instellen op het dubbele van die prijs of zelfs meer.

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (8)

Dropshipping prijs vanafMassagekam voor huisdieren

Verzendkosten

Een massagekam voor huisdieren is een hulpmiddel dat u kunt gebruiken om uw huisdier te wassen of om zijn vacht schoon te maken. Het is zo veilig in gebruik dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de mogelijkheid om uw huisdier schade toe te brengen tijdens het gebruik.

Vanwege de kenmerken van het product, het kleine formaat en het plastic, zullen de verzendkosten niet zo hoog zijn, en natuurlijk de totale prijs voor dropshipping. Daarom kunt u zeker zijn van een aanzienlijke winst zolang uw bedrijf goed wordt beheerd.

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van dit product, kunt u de dropshipping-kosten van de volgende twee grote platforms vergelijken om een ​​betrouwbare leverancier te kiezen.

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (9)

CJ Dropshipping

 • Totale dropshipping-kosten: $ 7,85
 • Verwerkingstijd: 1-3 dagen
 • Levertijd: 7-15 dagen
 • Verzendmethode: CJPacket Normaal:

AlCJdropshipping, de totale dropshipping-prijs van een massagekam voor huisdieren is $ 7,85. Prijs is inclusief $ 3,04 voor product en $ 4,23 voor verzending plus $ 0,58 voor service.

Als u het in de VS wilt verkopen,de meest kosteneffectieve manier van leverenis CJPacket Ordinary, dat een levertijd van 7-15 dagen biedt.

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (10)

AliExpress

AlAliExpress, de verzendkosten voor massagekam voor huisdieren in de VS zijn $ 5,68, met gratis verzending.

 • Totale dropshipping-kosten: $ 5,68
 • Verwerkingstijd: 1-5 dagen
 • Levertijd: 60 dagen
 • Verzendmethode: AliExpress Standaard verzending:
Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (11)

Vergelijking

Het is duidelijk dat we kunnen zien dat AliExpress een voordeel heeft ten opzichte van CJ als het gaat om prijzen. Het prijsverschil is echter niet zo groot om een ​​game changer te zijn.

Maar wat nog belangrijker is, waar klanten meer op letten is de levertijd, een punt waar CJ een groot voordeel heeft. Een levertijd van 60 dagen is voor veel klanten ondenkbaar. Het is eigenlijk gelijk aan voor altijd. Verzending zonder tracking maakt de situatie alleen maar erger. Je moet echt nadenken voordat je handelt.

Laatste woord

Geschat wordt dat meer dan de helft van de huishoudens wereldwijd nu één of twee huisdieren bezit, of het nu honden of katten zijn. Mensen betalen steeds vaker een premie voor hun woonomgeving en genieten van het gezelschap dat huisdieren bieden. Het is redelijk om te zeggen dat producten voor huisdieren nooit verouderd zijn of ondergewaardeerd dreigen te worden. Daarom is investeren in producten voor huisdieren echt een lucratieve keuze. Als je in 2023 een fortuin wilt verdienen, wees er dan snel bij.

LEES VERDER

Is een seltzerfles winstgevend om te verkopen?

Lees verder "

29. 5. 2023

Is een watermeloensnijder winstgevend om te verkopen?

Lees verder "

25. 5. 2023

Is een handmatige groentesnijder goed te koop?

Lees verder "

12. 5. 2023

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (15)

Kan CJ u helpen deze producten te verzenden?

Ja! CJ dropshipping kan gratis sourcing en snelle levering bieden. We bieden een complete oplossing voor dropshipping en groothandels.

Als u moeite heeft om de beste prijs voor een bepaald product te vinden, neem dan gerust contact met ons op door dit formulier in te vullen.

U kunt zich ook registreren op onze officiële website om contact op te nemen met professionele makelaars voor vragen!

Wil je de beste producten kopen?

Via CJ Dropshipping

Is een massagekam voor huisdieren winstgevend om te verkopen? - CJ Dropshipping (16)

CJ Dropshipping

U verkoopt, wij kopen en verzenden voor u!

CJdropshipping is een uitgebreid oplossingsplatform dat een scala aan diensten biedt, waaronder sourcing, verzending en warehousing.

Het doel van CJ Dropshipping is om internationale e-commerce ondernemers te helpen zakelijk succes te behalen.

FAQs

Is CJDropshipping better than Aliexpress? ›

You will find that the shipping fees shown on Aliexpress are usually much cheaper than on CJ Dropshipping, some even provide a free delivery. What lies behind a free delivery is the shipping price is included in the product price, which is another reason why Aliexpress always price higher than CJ Dropshipping.

How do I choose winning products for dropshipping? ›

How to Find the Perfect Dropshipping Products
 1. Find trending products—they're perfect for a dropshipping business.
 2. Finding a niche dropshipping product.
 3. Competitor product research.
 4. Research product hashtags on TikTok.
 5. Search social shopping sites for products that sell.
 6. Join online communities to find products to dropship.
Apr 12, 2022

How to succeed in dropshipping 2023? ›

How to Start Dropshipping Business in 2023 – A Comprehensive Guide
 1. Choose a Dropshipping Business Niche.
 2. Find Dropshipping Suppliers.
 3. Build Your Business Brand Identity.
 4. Create Your Online Store.
 5. Prepare the Dropshipping Business Finances.
 6. Register Your Dropshipping Business as a Legal Structure.
4 days ago

Will dropshipping make me money? ›

Is dropshipping profitable? Yes, dropshipping can be profitable to merchants. Dropshipping is a low-risk business model that allows you to sell products to your customers without incurring huge running costs like a wholesaler would have.

Who is the number 1 dropshipper? ›

Shopify is the best platform for dropshipping. It's an all-in-one ecommerce platform with everything you need to start selling online, and you can browse over 70 wholesalers, suppliers, and warehousing services directly from Shopify.

Which shipping method is best on AliExpress? ›

If you're shipping to yourself to perform a quality check, you might order via FedEex to get your products quickly. However, if you're shipping to customers, your best options are AliExpress Standard Shipping and EMS, which consistently offer fast shipping.

What is the most successful way to dropship? ›

How to be a successful dropshipper
 1. Add value. Having a solid plan for how you can add value for your customers is the most crucial success factor. ...
 2. Focus on marketing and SEO. ...
 3. Specialize. ...
 4. Have a long-term perspective. ...
 5. Offer outstanding service. ...
 6. Don't get hung up on the details.
Nov 16, 2022

What is the most successful dropshipping niche? ›

Apparel is one of the most consistently profitable dropshipping niches. Buying clothes online has become increasingly popular, with fashion ecommerce accounting for approximately 23% of all online retail sales in the United States. Possible clothing items to dropship include: Men's clothing.

What is the best amount of money to start dropshipping? ›

It is possible to start a dropshipping company for as little as $100, making it a good option for those keen on bootstrapping a new venture. Best of all, dropshippers can sell a full range of products without ever having to purchase or hold any inventory.

How much do beginner dropshippers make? ›

Dropshippers make between a 20% and 30% profit from each sale or up to $100,000 per year on average. This works out to be between $1,000 and $5,000 per month.

How many dropshippers fail? ›

Luckily, with a little trial and error, access to resources, and perseverance, you can be part of the 10 percent. Before we dive into the most common reasons dropshippers fail, let's address some of the questions that have been buzzing around dropshipping.

Is dropshipping still worth it in 2023? ›

Dropshipping is worth it in 2023 for both retailers and suppliers. However, every business needs an effective and multi-pronged strategy to succeed. Dropshipping is profitable for retailers and vendors that develop strong relationships to lower risks and drive growth.

Can you still make money dropshipping in 2023? ›

The short answer is yes—dropshipping is still a viable business model for 2023. Here's why: Ecommerce continues to grow.

How much do dropshippers make a week? ›

How Much Do Drop Shipping Jobs Pay per Week?
Annual SalaryWeekly Pay
Top Earners$48,000$923
75th Percentile$44,000$846
Average$39,287$755
25th Percentile$34,000$653

Why do 90% of dropshippers fail? ›

The main reason that 90% of dropshipping businesses fail is that they don't focus on adding as much value as possible for the customer.

Who is the fastest supplier for dropshipping? ›

What are the best dropshipping suppliers?
 • AliExpress.
 • Alibaba.
 • SaleHoo.
 • Worldwide Brands.
 • Doba.
 • Sunrise Wholesale.
 • Wholesale2b.
 • Megagoods.
Jun 14, 2023

Can you become a millionaire from dropshipping? ›

Can you become a millionaire from dropshipping? Yes, you can, but that is unlikely. But there are chances that you can earn above the US average. And with dropshipping, you can build a great work-life balance as a result.

Who has faster shipping than AliExpress? ›

Gearbest

Gearbest is one of the most popular alternatives to AliExpress, mainly because it offers similar products to the Chinese behemoth, and also provides fast shipping options.

What is the fastest shipping on AliExpress? ›

Packages that are sent with AliExpress Standard Shipping usually take 15 to 45 working days, whereas Aliexpress Premium Shipping will provide an estimated delivery time from 7 to 15 working days. How do I track an order sent via Aliexpress Shipping?

What carrier does AliExpress use in USA? ›

AliExpress offers Standard Shipping to over 200 countries and regions, including the United States, Canada, Australia, and the European Union, using delivery services like ePacket, EMS, DHL, TNT, and the UPS.

How many hours a day do dropshippers work? ›

Expect to spend at least 10 to 15 hours per week to generate up to $2,000 in monthly revenue through your dropshipping business. But, just like any other small business, the time you invest increases your odds of making substantial revenue.

How much do dropshippers make a month? ›

How Much Do Drop Shipping Jobs Pay per Month?
Annual SalaryMonthly Pay
Top Earners$48,000$4,000
75th Percentile$44,000$3,666
Average$39,287$3,273
25th Percentile$34,000$2,833

What is more profitable than dropshipping? ›

A traditional e-commerce model is typically more profitable than a dropshipping business. Your margins will be higher as you can negotiate wholesale pricing and shop around to find the best deal on shipping. With dropshipping, your profit per sale will be lower.

What is the biggest niche in 2023? ›

The 7 Best Ecommerce Niches to Target in 2023
 • Home office equipment.
 • Eco-friendly products.
 • Home workout and fitness equipment.
 • Recommerce.
 • Pet products.
 • Home décor.
 • Menswear.
 • Selling in the most trending ecommerce niches.
Mar 21, 2023

How to start dropshipping with no money? ›

How to Start a Dropshipping Business with No Money in 5 Steps
 1. Step 1: Find a Niche.
 2. Step 2: Find a Product Within Your Niche.
 3. Step 3: Find Suppliers.
 4. Step 4: Choose a Platform to Sell On.
 5. Maintain a Strong Branding.
 6. Build Relationships with Customers.
 7. Build Effective Copy for Your Sites.
 8. Improve Your Web Design Skills.
May 24, 2023

Do you need an LLC for dropshipping? ›

Yes, you do need an LLC for your dropshipping business. When it comes to protecting your business and personal assets, you should always be on the safe side. We have outlined some tips for starting a dropshipping business and the exact time when you should get an LLC.

Can I make $1000 a month dropshipping? ›

With Amazon dropshipping, you can make anywhere from $1,000 to $50,000 on the site per month. Every dropshipper's income varies but this is your potential income if you are committed. As long as you have a recognizable brand, and sell products that are high demand but low competition.

Is 500 dollars enough to start dropshipping? ›

$500 is a fair bit of money! Most of the stores I've started, I've never spent more than $100 before I've decided if it's something I'm going to go ahead with or if I need to rethink my approach. If you've spent $300 or $400 and you still haven't made any sales, you've got an issue.

Is $1000 enough to start dropshipping? ›

Many people know they want to break into this incredible industry, but don't think they have the budget or connections to do so. However, it's entirely possible to start a dropshipping business with just $1,000—even if you don't know a single vendor, supplier, or other business connection.

How long does it take to make money from dropshipping? ›

You should always treat your dropshipping store like a real business. If you are a beginner, don't expect to be making money within six months. And remember that it can take even longer. But as long as you take it seriously and don't quit working it, you will succeed in making money with dropshipping.

Is dropshipping a full time job? ›

This depends on the specifics of each situation, obviously, but this is the average timeline. In other words, it takes a little time, but yes, you can make dropshipping a full-time job!

Why is dropshipping hard? ›

Many dropshipping businesses fail because they start with too many products. If you're starting a dropshipping store, you have to first learn the nitty-gritty of the dropshipping by starting with a low range of products.

How much do dropshippers make a year? ›

$34,000 is the 25th percentile. Salaries below this are outliers.

What website is better than AliExpress? ›

Taobao is by far one of the best AliExpress alternatives for businesses looking to dropship clothes. With a huge selection of products, including clothing from well-known brands, there are plenty of ways to make money on this site. However, you might have a hard time navigating the website as it is entirely in Chinese.

Is AliExpress the best for dropshipping? ›

Yes, Aliexpress is great for dropshipping. The prices are great, and the platform has lots of tools to help you succeed in business. But Aliexpress is not the be-all and end-all when it comes to dropshipping. There are many other alternatives you could turn to if need be.

What is the best eCommerce for dropshipping? ›

Best eCommerce platforms for dropshipping
 1. Magento. Magento is one of the best-known eCommerce platforms with a well-deserved reputation for its powerful built-in features and great customizability. ...
 2. Shopify. ...
 3. WooCommerce. ...
 4. BigCommerce. ...
 5. WIX. ...
 6. Shift4Shop. ...
 7. PrestaShop. ...
 8. Squarespace.
Apr 6, 2023

What is the best online dropshipping platform? ›

The 6 Best Drop Shipping Companies of 2023
 • Best Overall: Importify.
 • Best for Value: Worldwide Brands.
 • Best for Newer Businesses: Oberlo.
 • Best for Quality Product Suppliers: Spocket.
 • Best for Integrations and Automation: Inventory Source.
 • Best for Apparel: Printify.

Can you really trust AliExpress? ›

AliExpress offers some excellent deals, but not all products are legit, and things are rarely as cheap as they initially seem. You can get all sorts of counterfeit items there, from electronics to clothing.

Can I trust AliExpress? ›

The good news is that AliExpress, as a general rule, is not a scam, and is a safe place to shop. If you're willing to forego brand names you can save a decent chunk of change, and as sellers are often targeting the wholesale market, you can expect to get the same quality product as a shop would.

What is AliExpress best for? ›

AliExpress is a solid choice for ecommerce shops seeking low-cost products in a wide range of categories. We recommend it to anyone that doesn't mind doing some digging and research to source some quality items. But it's not great for private label manufacturing, brand-name items, or fast shipping.

Does Amazon allow dropshipping from AliExpress? ›

Can you dropship products from AliExpress to Amazon? In short, yes. One way we'd recommend selling AliExpress dropshipping products on Amazon is: Use an ecommerce platform like Shopify to create an online store and connect it to DSers (which sources inventory from AliExpress).

What is better Alibaba or AliExpress? ›

Alibaba is primarily designed for businesses looking to source products in large quantities. Aliexpress is geared toward individuals looking to buy products in smaller quantities. On Alibaba, buyers and sellers negotiate prices, place orders, and handle logistics.

How do I start a dropshipping business with no money? ›

How to Start a Dropshipping Business with No Money in 5 Steps
 1. Step 1: Find a Niche.
 2. Step 2: Find a Product Within Your Niche.
 3. Step 3: Find Suppliers.
 4. Step 4: Choose a Platform to Sell On.
 5. Maintain a Strong Branding.
 6. Build Relationships with Customers.
 7. Build Effective Copy for Your Sites.
 8. Improve Your Web Design Skills.
May 24, 2023

What is the most profitable way to dropship? ›

Clothing

Apparel is one of the most consistently profitable dropshipping niches. Buying clothes online has become increasingly popular, with fashion ecommerce accounting for approximately 23% of all online retail sales in the United States. Possible clothing items to dropship include: Men's clothing.

What is the fastest dropshipping method? ›

Special Line's is the fastest shipping method that you can use when dropshipping your items. With this method, items are always shipped first by air cargo and then using a local courier once they arrive in the country of destination.

What is easier than dropshipping? ›

4. In-house fulfillment. If you missed a feeling of control over the fulfillment process of your dropshipping store, then the in-house fulfillment model may be a great dropshipping alternative for you. By choosing the in-house fulfillment model for your ecommerce store, you will take over those tasks.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 11/09/2023

Views: 5451

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.